Bejelentkezés

Név:
Jelszó:

Regisztráció

Egyéb

Cikkek

2022. július 15. 22:46
A kutyatartás számos örömét kutyások számára nem kell részleteznünk. Ma már számos kutatás irányul az egészségünkre gyakorolt pozitív hatásairól, hiszen immun- és idegrendszerünkre, alvás minőségünkre, valamint szív- és érrendszerünkre is jó hatással van.
Néhány kutyatartó számára azonban sajnos akár egészségügyi problémákhoz is vezethet, hiszen a kutyaszőr allergia manapság egyre gyakoribb.
Azok számára, akik imádják a kutyákat, de kutyaszőr allergiában szenvednek, érdemes tisztában lenniük azzal, hogy mi is okozza valójában a tüneteket és hogyan lehet vele együtt élni. Azt talán mind tudjuk, hogy vannak olyan kutyafajták, melyek nem okoznak allergiát.
2022. június 15. 23:20
Néhány évtizeddel ezelőtt még szinte minden kertes háznál tartottak kutyát, ha nem is mindig családi kutyaként, inkább házőrzőként. A fajtakutyák közül a legnépszerűbb a német juhászkutya volt, ahogy gyerekként gyakran hallottuk: farkaskutya.
2014. december 08. 21:42
Tudvalevő, hogy a kutyák sokkal gyorsabban öregszenek az embereknél. Sokan kíváncsiak arra, hogy kedvencük emberi években számítva milyen korú, most erre próbálunk választ adni néhány sorban. Ha megnézi táblázatunkat, rögtön tudja a pontos életkort emberi években. Tudományos alapon!
 
 

© Kutya-tár 2008-2022 | Médiaajánlat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat