Bejelentkezés

Név:
Jelszó:

Regisztráció

Egyéb

Cikkek

2024. március 07. 21:04
Kutyatulajdonosként mindannyian ismerjük azt a semmihez sem fogható érzést, amit kedvencünk látványa, simogatása vált ki belőlünk. A legrosszabb nap végén is el tudunk feledkezni problémáinkról, ha kutyusunk épp csak annyit tesz, hogy térdünkre helyezi a fejét és ránk néz. A kutya hűséges társunk a mindennapokban és komoly segítséget nyújthat számunkra szorongás, stressz esetén is.
2022. október 11. 10:43
Ha a kutyusod nem kizárólag benti, aki csak a séták alkalmával jár ki, akkor bizony szüksége lesz egy kutyaházra. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy ez a kutyaház milyen, ugyanis amellett, hogy nyilvánvalóan igyekszel esztétikus kutyaházat elhelyezni a kertedben, egyértelműen arra is törekedni kell, hogy a kedvencednek kellőképpen meleg és kényelmes legyen. A prémium kutyaházak között megtalálhatod azt, amit keresel!
2022. július 15. 22:46
A kutyatartás számos örömét kutyások számára nem kell részleteznünk. Ma már számos kutatás irányul az egészségünkre gyakorolt pozitív hatásairól, hiszen immun- és idegrendszerünkre, alvás minőségünkre, valamint szív- és érrendszerünkre is jó hatással van.
Néhány kutyatartó számára azonban sajnos akár egészségügyi problémákhoz is vezethet, hiszen a kutyaszőr allergia manapság egyre gyakoribb.
Azok számára, akik imádják a kutyákat, de kutyaszőr allergiában szenvednek, érdemes tisztában lenniük azzal, hogy mi is okozza valójában a tüneteket és hogyan lehet vele együtt élni. Azt talán mind tudjuk, hogy vannak olyan kutyafajták, melyek nem okoznak allergiát.
2022. június 15. 23:20
Néhány évtizeddel ezelőtt még szinte minden kertes háznál tartottak kutyát, ha nem is mindig családi kutyaként, inkább házőrzőként. A fajtakutyák közül a legnépszerűbb a német juhászkutya volt, ahogy gyerekként gyakran hallottuk: farkaskutya.
2014. december 08. 21:42
Tudvalevő, hogy a kutyák sokkal gyorsabban öregszenek az embereknél. Sokan kíváncsiak arra, hogy kedvencük emberi években számítva milyen korú, most erre próbálunk választ adni néhány sorban. Ha megnézi táblázatunkat, rögtön tudja a pontos életkort emberi években. Tudományos alapon!
 
 

© Kutya-tár 2008-2024 | Médiaajánlat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat