Bejelentkezés

Név:
Jelszó:

Regisztráció

Egyéb

Médiaajánlat

Hirdessen Magyarország egyik legnagyobb kutyákkal foglalkozó weboldalán!

A Kutya-tárt havonta több mint 100 ezer alkalommal, kb. 75 ezer egyedi látogató nézi. 2012 januárjában ez több mint 107 ezer látogatást, 79 ezer egyedi látogatót, és összesen 634 ezer megjelenítést jelentett. A statisztikát a Google rendszere, az Analytics méri.

Sok visszatérő látogatója van a Kutya-tárnak, de jellemző az is, hogy egy keresőből érkezik a látogató az oldalra. Utóbbi esetben a a statisztika alapján a keresett anyagon kívül még böngészni szoktak a weboldalon.

A Google-ben a Kutya-tár nagyon sok kutyafajtával kapcsolatban a találati lista első helyein szerepel.

Hirdetési formák a Kutya-tárban:

1. Nagy "négyzetes" banner
A nagy banner hirdetés az egyik leghatékonyabb hirdetési forma, hisz minden egyes oldalbetöltéskor megjelenik. Az elhelyezkedése az oldal szöveges tartalma alján van, a hozzászólások fölött. Ez havonta körülbelül 600 ezer megjelenítést jelent. A banner mérete 300x250 vagy 250x250 lehet.

2. Fejlécben, az oldal tetején
A fejlécben elhelyezett hirdetés minden oldalbetöltéskor megjelenik. Ez havonta körülbelül 600 ezer megjelenítést jelent. Rendelkezésre álló méretek: 468x60, 468x120, 728x90.

3. Fajtaismertetőkben
Az ön által kiválasztott fajták ismertetőjében jelenik meg. A pozíciója lehet jobb oldalon álló, vagy az ismertetőbe beszúrva fekvő bannerként. Az ideális hirdetési forma azoknak akik speciális, csak bizonyos fajtákkal kapcsolatos termékeket vagy szolgáltatást kínálnak. Ilyenek például a kistestű kutyáknak szánt ruhák, kiegészítők.

 

Kapcsolat

A további részletekért és technikai információkért vegye fel velünk a kapcsolatot:

elérhetőségek

Más elképzelése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és megvitatjuk a lehetőségeket (nyitottak vagyunk az új ötletekre).

2012. április 27.


szerkesztő

 

© Kutya-tár 2008-2024 | Médiaajánlat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat